![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنمای سایت | لیست كاربران | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای تاپیک | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
پیشنهاد تشویقی »
میزان هارد : 10 گیگابایت میزان پهنای باند : 100 گیگابایت در هر ماه میلادی میزان پردازش : حداقل 400 مگاهرتز ( حداکثر 3.2 گیگاهرتز ) میزان رم : 128 مگابایت گارانتی شده ( 256 مگابایت به صورت Burstable ) کنترل پانل ارائه هاست : LxAdmin ( دارای کلیه قابلیت های cPanel اعم از ارائه هاست و نمایندگی می باشد ) هزینه ماهانه : 15000 تومان هزینه سالانه : 150000 تومان تماس برای اطلاعات بیشتر : servers24 [at] gmail [dot] com پ.ن : سرور اصلی ارائه این سرویس : كد:
Dual Xeon 3.2 Ghz 12GB ECC DDR2 RAM 4 x 500GB WD HDD Hardware 3-ware RAID-10 configuration Dual 1Gbps NIC ویرایش توسط amir : 09-19-2008 در ساعت 07:57 PM. دلیل: افزودن اطلاعات سرور اصلی |
|
|
|||
|
|||
|
سلام
مقدار فضا را مشخص نکردید چقدر هارد به کاربر اختصاص میدید |
|
|
||||
|
||||
|
میزان هارد 10 گیگابایت است که به توضیحات اضافه شد
|
|
|
|||
|
|||
|
آیا این پلن با این قیمت همیشگی خواهد بود یا بقط به مدت کوتاهی به صورت تشویقی هستش ؟
آیا امکان انتقال اکانت از سی پنل وجود داره ؟ (خود ال ایکس ادمین این قابلیت رو داره یا به روشهای دیگه ای انجام میشه ؟ مثل بک آپ گرفتن و تبدیلش به بک آپ قابل فهم برای این پنل) |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
انتقال از سی پانل به ال ایکس ادمین تنها به صورت دستی ممکن است و نرم افزار یا اسکریپتی برای این کار وجود ندارد |
|
|
|||
|
|||
|
سلام
نمیشه این پنل ها رو پاک کرد و سی پنل نصب کرد؟ |
|
|
||||
|
||||
|
سلام
دوست عزیز سی پانل علاوه بر اینکه دارای هزینه ای 10،000 تومانی ( ماهانه ) برای لایسنس می باشد ، همچنین حداقل 256 مگابایت رم نیاز دارد که از عهده VPS های پلان مینی خارج است! برای نصب سی پانل باید حداقل VPS پلان مبتدی ( استارتر ) تهیه شود که دارای 256 مگابایت رم اختصاصی است |
|
|
|||
|
|||
|
1. ما میخوایم vpn سرور راه بندازیم vps های شما که مشکلی از این نظر نداره؟
2. ما میتونیم خودمون پنل یا سیستم عامل نصب کنیم؟ یا آپاچی و php رو آپدیت کنیم؟ 3. چند تا vpn یک ماهه میتونم روش ایجاد کنم؟ |
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
2. نصب سیستم عامل که توسط ما انجام میشه ولی میتونید سیستم عاملیتون رو تغییر بدید ( منظور Distro های Linux هست ). نصب هر چیز دیگری درست مثل یک سرور اختصاصی امکان پذیر است 3. اطلاعی از این مورد ندارم. |
|
|
|||
|
|||
|
یعنی نمیتونم از pptp استفاده کنم اگه خودمم بلد باشم نصب کنم؟
|
![]() |
| ابزارهای تاپیک | |
| نحوه نمایش | |
|
|